دانلود مقاله نقش رنگها در صنایع غذایی(Word)
عنوان فایل: دانلود مقاله نقش رنگها در صنایع غذایی
نوع فایل : Word
تعدادصفحات : 42 ص
شرح مختصر : رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد.
فهرست :
مقدمه
انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها
پیگمانها و رنگهای معدنی
مواد رنگ کننده طبیعی
مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی
رنگهای طبیعی
مهم ترین رنگ های طبیعی
چغندر قرمز
کارامل
کاروتنوئیدها
مهم ترین کاروتنوئیدها
بتا کاروتن
آپوکاروتنال
کانتراگزانتین
بیکسین
گزانتوفیل
کلروفیل
انواع کلروفیل
کلروفیل آلفا
کلروفیل بتا
کوشینل
کارمین
روناس
گلرنگ
زعفران
زردچوبه
مواد رنگ کننده مصنوعی
رنگهای طبیعی
رنگهای طبیعی غیر آلی
رنگهای مصنوعی
خصوصیات اصلی رنگ دانه های طبیعی
رنگهای افزودنی که نیاز به تایید ندارند
خواص درمانی هویج
انواع رنگ ها
لیکوپن
فلاونوئید
انگور سیاه تسکین دهنده اعصاب
ايزوفلاون
عکس هایی از فایل :
:: موضوعات مرتبط:
فنی و مهندسی ,
مهندسی مکانیک ,
,
:: برچسبها:
رنگ غذا ,
مقاله صنایع غذایی ,
رنگ ها ,
رنگ های طبیعی ,
رنگ های مصنوعی ,